Ibland vettefan alltså

Men vadfan? Livet går ju vidare
update: Livet stannar kvar och jag tycker det är skönt

Summrit

Åkte med mamma och lillsyr och köpte glass på maxi

Hoebag with no swag

Sitter på svensklektionen när emmahoe får skrattanfall.
Sjukt bögroligt.


ellerst?

Ännu en underbar uppenbarelse har kommit för mig. Det kom för mig. Kom. Sajko. Iallafall har jag insett att livet suger precis lagom mycket jämt. Lagom varierar dock :- )

Hundar alltså

Hej, jävla jävlar :- )
Horhund

tröd påg

Jag hör alldeles för sällan att ni läsare tycker att jag lägger ut för lite pörr på bloggen
Jag får väl läsa mellan raderna

Häter er

Så trött i kroppen att jag inte förstår. Jag fattar ingenting längre.
häter mig

tillbaka och bättre än någonsin

Skön jävla skön paus från bloggen då

Hormänniskor finns det gott om. Men jag menart. Vem gör ens sånna bögerier? Och av dig tänkte jag faktiskt högre. Dumma mänsker, jävlar vad fula de är. "Haha! Den där Ludvig. Han bloggar så jävla oseriöst!" men jag bloggar fanimej från mitt ruttna lilla fitthjärta. Är man arg är man fan arg och inte cp-annat.
"Man ska vara seriös, du är inte tillräckligt seriös, Ludvig" fick jag höra för några veckor sedan.

Tänk om det fucking bara är JAG som är seriös och alla ni andra fula jävla cpäckel som säger saker ni inte menar och försöker luras som är oseriösa?

Åh vad skönt att få hata av sig
hah, skön rysning får man när man ligger såhär cp på sidan, som jag ofta gör när jag bloggar, och det börjar rinna en svettdroppe från armhålan till höger i bild. Ner längst undersidan överarmen. Haha, så jävla euw ändå.

Hard work work

Njao, snart blir iväg för att jobba lite. Mussel-Emma gav mig ett så mysigt pass idag så jag blir helt röd om kinderna. Pows po eir alihupa!

Vad som är lättast

Jag antar att ni inte kan relatera som jag kan.

Bakom framgångsrik agent står annan framgångsrik agent

FÖRSTÅR NI ENS ATT DET FAN I HELVETET ÄR FREDAG IMORGON?
Det kommer nog bli en riktigt skön sådan. Lite fysikplugg, lite svenska, lite trevliga människor :-)
Kaffe är gott, funderar på att dricka mig en slurk sen efter maten. Kaffe gör mig glad!
kände mig stilig idag så det blir nog en liknande klädsel imorgon - Sveriges bästa gayblogg

Well såklart

Jag har redan vissat många det här jag tänker prata om.
Detta lilla gosbandet känner nog många igen.

Såhär efter några år gör de fortfarande musik, men bra mycket trevligare sådan. Här följer en av mina favoritlåtar med Hanson som förövrigt finns på spöti. Skön video är det också
Och ja, jag gillar snygga killar som spelar musik

Whotop?

Som att komma ur sina pjäxor efter dagen på skidor. Som att ta av sig stela jeans efter en lång skoldag. Som att tvätta händerna efter att man rullat negerbollar.
Det är jäävligt skönt att varje morgon harkla bort slembollen i min hals.
Där inne kommer den sitta imorgon bitti

Onda som de är

Jag känner att jag har varit uppe alldeles lagom länge natt. Imorgon reparerar vi skadan med ett hårt arbetspass. Skönt.

Hund

Mycket folk, och då menar jag typ 100% av alla jag känner är träliga. Jag känner ju mig själv också men jag räknade inte med mig. Jag är för underbar.
Speciellt kvinnfölk

glazöegenvännir

Ekonomilektion, bitches

Super jag? Stål-Ludvig

Laddar för en sjukt grym helg. Vi slutar pungrövtidigt imorgon så jag och Porrstjärna tar tillfället i akt och åker till Karlstad to do some serious sjoppin'.
Funderar på att skriva en liten inköpslista typ. Det är ju så mycket bröte jag "behöver".
Njaaaaaa, ikväll hade jag tänkt vara en äkta liten hoebag och stanna uppe hela natten, meeeen börjar dra i öronlocken redan nu. Driiveeer, eller? Jo, kaffe.
Har lite tråkigt nu, hoppas Annie är en pärla och ligger med mig och chattar tills solen går opp!
Tjollihoppihoppihopploppihoppdoppmopp!

Ligger här och gråter

Dels för att det är snö ute och dels för att jag inte gråter. Jag hällde en sjö av ögondroppar i mitt öga. Dels för att det är snö ute och dels för att jag hade något sorts obrytbart samurajsvärd som skavde som fasn. Nu har skavet gått över. Jag gillar inte skav. Föutom renskav, såklart.
borde ju gått estet-teater för mina krokodiltårar

imaginationland

åh legodino

Easy up

Här får du en godis! Ja-a! Du är en sån duktig läsare som läser heeela förra inlägget! Ja-a! Vem är en duktig läsare? Vem är duktiga läsaren? DUUUU, DUUUU. Såja, killa magen! Kom får du kill på magen! Mwjahh- gååått- jaaa.
Int lät å va hund, visst?

sååå... mycket.. text....

Jag tycker inte om att göra inlägg som är för lika tidigare inlägg. Det här å andra sidan, att skriva om att inte skriva lika, är ju underbart. Nämen, det tänker jag att ni också tänker. Hur kul äre att läsa när det bara är samma hele tin. Därför försöker jag variera mig så bra som möjligt. Hatinlägg, snurrinlägg, serriinlägg, skojinlägg och musik. Det är väl det jag brukar skriva om.... Och erfarenheter liksom.. Hur det är att skriva om något oskrivet.

Eftersom det här inlägget blev så jäääävla blåpungseriöst är det väl lika bra att jag skriver vad jag tänker försöka uppnå med mitt liv: Jag vill bli ihåg kommen. Jag måste inte Einsteina ut någon relativitetsteori eller måla en Mona Lisa men jag vill stå med någonstans i uppslagsverken. Man ska kunna läsa om mina äckligt snuskbra idéer som hjälpt miljoner människor ha en lättare vardag.
Dessutom, tänkte jag tillägga såhär på slutet, snubblade jag över en tanke häromdagen. Sedan jag var med Broängskyrkan till Trysil har jag funderat över livet i stort och i smått. Underbar och cynisk analytiker som jag är har jag också kommit på ett svar.

Vad är meningen med livet?
- Käft, det är så typiskt mänskligheten att ställa frågor man vet att man aldrig kommer få ett konkret svar på. Väntar sig folk utomjordingar ska glida förbi i sina rymdskepp berätta lite för oss varför vi är här på vår planet?

Sällan, Stellan.

Livet har ingen mening men jag förstår folk som mår bättre av att tro det.

Och jag tänkte "något sådant existerar inte"

Pratade med en trogen läserska häromdagen som föreslog att jag skulle ta en snygg bild mig själv, och förvåna alla en gång.
Och vad fan menar du med det, prostitudhorslampa?

Kaffe

1. Ni patetiska myrfittor älskar listor
2. Jag hatar listor
4. Speciellt listor som suger
8. Jag menar vad blir det ens?
16. Det bara fördubblas hela tiden!!!!
34. Eller?
64. Som sagt är ni ungefär lika värdiga min tid som grön. Färger är inte ens värda tid. Och nej, det är inte rasistiskt sagt på något sätt. Ifall ni homon där ute nu skulle tycka att till exempel svart är en färg, så har ni fel. Svart är ingen färg. Vit är inte heller en färg. Så de är färgerna är inte värda något. De är ju inte färger ens heller, liksom?
Hade nu istället tänkt att "Vafan, dumma Ludvighora?!? Om jag tänker att grön är en färg då?" så har jag ett svar åt det också. Grön är en färg, men jag hatar dig.

I'm a true believer

Jag insåg precis något.
religöst gott

Dessutom är jag verkligen riktigt, äckligt, jävla kukdålig på att göra färdig min svenskberättelse.

-

Svenskjävel

edag stafar jagg gallett

Livet är väldigt märkligt ofta. Jag antar att ni, kära och äckliga läsare, också känner så evry oans in a vial. Hur är det med mig då? Jo, tackar som frågar, jag mår rätt så prima ändå. Har lite kännningar i ljumsken, men det är för att jag har benet uppe i axeln i galnaste cpställningen. Inga konstigheter för mig. Det är mitt lättaste. Fatta hur cp jag skulle sitta om jag tog i. Skulle invertera mig själv och hej och hej och hejdå och hej ooooch... ja och hejdå

Ska bli skönt att komma igång med fotbollen igen. Har varit fet wey two lång känner jag.

Pözz po lepen

Välkomna, undersåtar

I bussen hem igår hamnade jag i ett litet gräl om huruvuda filmen The Mist är bra eller inte. Ni som känner mig någorlunda, vet att jag gärna argumenterar för min sak och eftersom jag alltid har rätt tycker folk ibland att jag är trälig.

ALLA SOM TÄNKT SE DEN HÄR FILMEN (VILKEN REKOMMENDERAS ASSTARKT) BÖR INTE LÄSA NEDANSTÅENDE

SPOILER ALERT
Eftersom jag är lat och jävlig örker jag inte dra hela storyn, men det är vid det bästa allt kommer. Man mår så jävla dåligt när pansarvagnspipan kommer ut dimman. Det knyter sig så äckligt i magen att det är helt underbart.

Visst, monstren är inte så jävla coola, men för mig kommer inte "snyggt gjorda monster" högst på topplistan av viktiga saker som ska finnas i en bra film.


För mig är bra filmer filmer som får en att känna. Allmänt bara.

Hej, och sry

Jag hann inte riktigt meddela er, mina bästa Ludvig-familjemedlemmar, att jag för någon vecka sedan satte mig på en byzz til Trysil med en helkrejsi gäng mänsker. Utan att spä på för mycket om skidåkningen i vårt halvträlia grannland i väst tänkte jag istället berätta om lite andra saker som hände på lägret.
Jag har pratat i walkie-talkie med Ppppppppp hela skiddagarna i ända -just nu luktar jag pytonmask- , träffat görmycket skönt folk och pratat och tänkt djupa fina tankar.

Vädret var iallafall cpstört skönt förutom att det var lite lite lite för varmt. Klockan 11 på dagen förvandlades pisterna till smör. Trälträl.

Om kvällarna blev det mycket att diskutera renkalv med Josef över en rykande het kopp kaffe. Detta ute i snön ståendes på ett ben eftersom jag bara hade ett par foppatofflor med mig. Man delar väl med sig.

Som jag har förstått det har jag missat mycket kul som hänt i stada. Hoppas jag kommer ikapp med allt som behövs göras igen. Det lär bli en lång natt.