Vad är det för djur?

Min goda vän och väpnare Påskharen länkade mig precis ett videoinlägg från någon stackars snörvelparvels blogg.
Så märkliga människor som existerar. Alltså jag menar HÄ-RÄ-GU.
Tur att man inte bloggar som en fjortis iallafall

Alltså för helvete, folk

Ramlade nyss in på en tjejs sida på facebook. Där står att hon är "tennis tränare".
 
... Tennis tränare...
 
Det är alltså hon som är tränare till tennisen. Tennis är ju en rätt svår sport, men den här tjejen bemästrar det verkligen. Det är hon som som är tennis tränare.

Det är bara en sådan dag

Kära läsarjävlar. Skolveckan jag nyss lyckades tränga mig igenom kan ha varit en av de värre veckorna. Därav avsaknaden av bra, informativa, grymma, informativa inlägg.
 
Jag mår mycket bra för saker är mycket snälla mot mig. Peppar peppar för helvete.
 
Idag ska jag spela fotbollsmatch med mina nya fotbollsskor från goda Daniel Wassberg på Intersport. De är av genomskinlig, blå plast.
 
Valrossinsprierat

Snorkelborkel

Tänk så livet är fint ibland även fast jag är med skola upp till öronen. Livet är allt för lekfullt ändå.

Metasysslor

Vad gör man på en uppbokad dag som blivit ledig? Man mjösar i sängen, räknar matematik och berättar för sina föräldrar hur smidigt det är med pizza till lunch. Ingen mat man behöver laga och ingen disk. Jag är fin.

Oiski-boiski så trött

Sjukt trött alltså

Sängbilder gör mig varm

Läxor läxor läxor. Tur att jag gjort de allra flesta. Ellerja, tur och tur, det är väl snarare skicklighet från min sida.
Dessa ljuvliga mossgrönishiga converse köpte jag från den trevlige unge mannen Daniel Wassberg på Intersport. Han är onekligen en trevlig ung man.
 

Emelies mamma

Dessutom, goda vänner och alla andra.
Alla borde släppa handen om sin penis/vagina och vara med att applådera Camilla Wassberg som är en av mina absoluta favoritföljerskor.
 
Klappklappklapp
 
Tack! Nu får ni fortsätta med.. eh.. ja, ni vet. Onanin.

sådan framgång

Kära läsare. Jag är ingen religiös man. Istället är jag en oreligiös sådan.
   Hur livet än är för dig idag kommer det att sluta skönt. Mörker och tystnad och slippa allt folk. Folk är kukar. En del är sånna där riktiga jävla fulkukar. Sen har vi dem.. superkukarna. De människor som bara tänker på sig själva. Själviska jävla fittludersäckel som skiter fullständigt i om de kör över någon på deras bilresa mot deras förvrängda version av lycka. Hur dessa superkukar ens klarar av att kliva ur sängen på mornarna är bortom mig. Tyvärr, måste jag säga, insåg jag just hur mycket jag känner igen mig i det jag skriver. Men vadfan? Jag älskar ju mig mest av allt i hela världen och jag är ingen religiös man. 
   It takes one to know one.
 
 
Jag är ingen religiös man. Jag tycker fler människor borde vara glada. Nu tänker jag tala lite som om jag själv vore av det kvinnliga könet, dels för att jag tror fler tjejer läser min blogg än killar och dels för att jag gillart. Jag menar, låt säga att din pojkvän gör slut. Självklart suger livet åt helvete men på helt ärligaste svenskan: Han är ju dum i huvudet som dumpar och ifall han är dum i huvudet skulle iallafall inte jag vara med honom. Om jag nu varit tjej. Eller bög. Jag menar, det är inget fel med det. Iallafall inte om man inte är någon religiös man.