H-h-h-h-h-häst

Skönt med görlång sovmorgon idag, ända till 13.25. Hittills har jag hunnit med en långpromenad och nu ska jag iväg och äta. Vi ses.

Jag är en

Sitter ute en liten beta innan jag ska iväg bort till Pastejludret. Matteprovet idag kändes helt okej så när som på en del småmissar och en del stormissar. Snart dags att dra sig mot grillen och äte börgers. Har ni tur så hamnar det i kvinnfölkalbumet
uteliggarvig

Ah, jo kanske

Sitter lite småttsmått i mateljén och längtar efter en underbar spanska lektion. Hehe, livet suger massor. Laddar inför match på onsdag och nationella i matte D på torsdag.
hä-hä

SNAAAABBAAAASTEEEEE

SNABBT INLÄGG SOM TUSAN!! ALLTSÅ SHIT VA FOOOORT
SNABBAST I HELE VIDE VÄRLA

ah-ah-ah-ah-AH

En sak jag nog inte insett riktigt förut är hur jävla skön vägen hem från jobbet är. Fatta att sätta er på cykeln vid elva och rulla nedför alla oändliga backar i något sorts dönkkoma. A-mejs-i-ng
Dessutom tänkte jag informera att familjen nu är bestående av 17 medlemmar. Goaste salamander.
Åh hurrdurr vad jag är olidligt övertröttisk. och hej. och hej. och h. hej. och hejdå.

Amen du vet väl att

Nydönkad och ligger sjukt oren i min säng. Så jävla gött, ärligt. Vad blir det för sorts liv idag då, undrar ni inte? Jo, tänkte - EUPHOOOOORIAAAAAAA - kanske plugga lite om jag orkar sen har jag grästränis lite senare. Sjukt kul med fotboll! Åh, vad jag älskar det! Vi hörs senare kanske eller så om vi orkar ses. 
Hähjä"!

Mystik gör en mysig

Ännu en fin medlem till familjen som berättade att han följt min blogg ett tag gör oss underbara 16 familjemedlemmar! Idag gör jag cirka nåll saker eftersom alla gör annat och jag gör inget så jag gör inget! :-)
Pözzhajo

Lite som

För jag vill bli en p3favorit

Bedöm dig

Idag har jag funderat och funderat. Vilka är Pastasås vänner egentligen? Han påstår sig ha en vän i sin squad, men både han Pilsner och jag är överens om att han måste byta spawnställe. Han dör ju hela tiden.
Verklighet åsido borde jag verkligen gå på toaletten snart. Skönt att jag inte någon lunch när jag drack mina koppar eftermiddagskaffe. Jag kan allt vänta lite till.

#emo#swedishboy#me#swedish#het#soccer#inte festrelaterat

Lätt kross i kvällens drabbning i divison 7 mot Väse. Starkt och på gränsen till elakt.
Dagen idag har varit fylld av äckliga människor och Hampus. Han är en av de finaste. Och hans iPad. Med Pokémon på. Varför slutade man med det, egentligen? Man var ju lycklig på den tiden.

Tre fötter

Jag tycker ni är helt magiskt dumma i huvudet som inte inser att jag inte skriver inlägg längre. Hur lite jag än bloggar är det alltid 8 jävla idioter som dagligen öppnar min sida ungefär 15 gånger sammanlagt.

Nu eftersom att jag ändå är igång kan jag väl berätta för dig, gullsöta hora, ungefär vad jag gjort under mitt olyckligt långa bloggavbrott; Jag har spelat.

Kände du hur underbart otillfredsställda du blev? Mer sånt kommer det att bli. Livet suger och det ska du få känna också.

Fick nyss även reda på att en underbar, härlig och fin pojke läser min blogg ibland så jag antar att vår familj nu består av 15 janssonludvigälskare. Så käft <3
mos