underjordiskt avslappnad

Så underbart äcklig efter donken som vanligt. Har hänt nu 3 gånger i rad att jag liksom rullat av mig äcklet i sängen, sovit i det och sen duschat på morgonen ist. Nu gjorde jag samma igen, så jag känner att sängen kan inte bli mycket äckligare. Score. Känner att besökare i mitt rum bör undvika sängen, kanske även för andra okända anledningar. Tvångsonani <3

Kollar på south park när jag egentligen borde skriva samhäll när jag egentligen borde sova. Så jävla tajerd är jag. Jag är fan tröttare än vad jag är sliten med.
Aja, får väl fortsätta briljera och konstatera att gräset är saftigare på den här sidan. Donken ger mitt liv mening på något sätt. Gäspa är fan neice

Midvinterkväll

Alltså kvällen bastudejt med Ek, Lebjii, Mong och Perkele var ändå veckans höjdpunkt hittills. Ett skönt gäng grabbar hade en skön stund tillsammans. Skönt.
töng är livet i midvintertid för en Lutzwieg. Har varit sjuk i flertalet månvarv och min fot ligger i en konstig ställning mot bordsbenent. Jag orkar inte flytta den. Ellerjo kanske.. Nej.
Så trött att när jag lyfte högerhanden från skrivbordet för att klia på min näsa, välte hela Ludvigen fram lite, som om jag var närsynt utan brilliz typ. Vaäreförjävlasätt?
Nu tänker iallafall denna kämpe hälsa god natt och evig lycka till mig själv. köss

"Kolla, jag har en ammolåda med mig, Ludde"

Sitter och spelar Battlefield 3 med Parisehjul som vanligt. Det är ju mysigt och så, men känns som om det inte är helt nyttigt. Man kunde ju ha pluggat fysik. Åhnaj.
Åt min första Ben och Jerry's någonsin idag också. Fick bli den chokladigaste, eftersom jag är sån. Nu är jag fet. Som omväxling.
Kysspözz på er, kisskottar

Om du ska räkna matematik

Laddar för matteprovet. Höpz deet kömmer leta fråger

Preperation

Just nu ligger jag i min säng lite halvsvettig. Varför är vädret så kallt men solen så varm?
The Majority Says är iallafall ett jävligt lovande band. Jag hörde först deras låt "114" på en viasatreklam. Hält sjekt.
Studiedag idag! Hur ska vi lägga upp livet då? Jo, vi kommer såklart plugga en jävla massa matte, fysik, programmering, svenska, svenska, samhäll. Matteprov denna vecka, prog nästa, fysikprovet vet jag inte exakt men det är fan snart det också.
Näää, nuz zet varaz frollizdax! makke mä obroy blöre nog

Firar vi något?

Får nog ta och bli någon sorts alla hjärtans dags-special
En läsare skrev detta till mig och ibland måste man ju respektera era åsikter också, hoes.
Alla hjärtans dag är en dag jag skulle kunna klara mig utan. För mig betyder den inget speciellt egentligen. Jag menar - Varför ska det finnas en dag om året man ska visa kärlek till sina medmänniskor på? Enligt mig finns 365 sådana. Självklart visar jag ingen kärlek, det vore gay. Jag är ju av sten. Sten, sa jag "sten"? Haha, vart kom det från ens? Någon med koll? Hilda har det ju inte iaf.

Töffelkillar har väl all rätt i världen att få toffla. Jag har själv töfflat en del i mina dagar, jag menar, tjejer är ju sjukt najsa. Dock borde de ge fan. Det kan ju inte ens va kul å va en toffel. Man får en fot inkörd i sig (lockar lite dock) och blir sedan trampad på i. Enda jag kan tänka är bra där är tjejer som lyckas fokusera trycket på prostatan? Det har jag hört och läst ska vara najs för oss herrar. Slutsatsen måste väl vara att: Killar som tofflar har flickor som stimulerar sin tofflas prostata genom anal penetrering.
Någon jag kan få toffla åt? (a)

Fula brudar och feta brudar är två helt olika saker. Jag vet många flickor som inte är pinnsmala och ändå är sjukt fina. Jag tycker att folks skönhetsideal är väldigt konstiga. Det viktigaste på en tjej är ju självklart att hon är skön. Lätt att prata med och rolig... eller va? vad tänkte du?
Fula brudar finns det dock ingen räddning för. Ni kommer alla att dö i eld.

Låt oss inte prata om hatt

Sitter som vanligt och spelar tvspel med Pladask. Har haft en i övrigt chill deg med mycket matte och engelskpröv.
laddar för matträkning imorgon! Studiedag innan prov gillas!

Brorsan vi kör - Elektroporr

Har jobbat på McD i oändliga timmar idag också. Känner att det börjar flyta på lite bättre nu. Det är bara fucking jävla Hilda-som-är-en-ko-och-inte-har-några-vänner som står och skrattar åt mig, när jag egentligen är bättre än henne. Hon fattar det bara inte. Hon har ju inte ens en vän. Nu tänker ni att jag inte heller har det.. Och jo.. Men jag har ju iaf henne lite. Haha, lustigt va? hon tror att jag är hennes vän? men dagens visdomsord är väl att "Har man inga vänner är inte Hilda en vän"
kom då, hilda? imma fuck you up good, son

"Vadå? Nej? Jag tänkte äta upp en kille här lite bara"

Alltså jag vill verkligen smaka chirre med cheeseburgarsmak, fatta sen om det fanns dipp med colasmak och dricka med pommessmak. Fatta att det typ vore som mcgodis.

Det är en fin orm, å ormi-ormi-orm

Nääää, nu börjar faktiskt Ludvig känna av att han är bääääääst. Sånt tär på krafterna. Imorgon är det dessutom dags för ett mcdonaldspass som är evigt, tror jag.
Får se om jag hittar på något asbra ikväll eller om jag dör i min säng nu direkt : - )
Ormspelet är finaste spelet <3
Fick precis höra från en go en att min blogg var trevlig när man är full. Det kan jag tänka mig. Nice.

kisskotte-Berit

jag är övertrött

Grattis min vän

For he's a jolly good fellow,
he's a jolly good fellow
he's a jolly good fellow,
Which nobody can deny!

alla dessa krykor i Örebro

Tänker efter.. det gör lite ont i huvudet men tillslut verkar det som om en idé äntligen formats i huvudet. Driver. Gör inte sånt.

Däremot brukar jag göra saker ibland. Som min gode vän Partonåringen påstår är jag inte kvickast i världen jämt. Sån är jag dock, har lärt mig leva med det. Brukar vara bäst ändå.

Fortfarandet lite hängig och småsjuk. Livet är en sugande hora och jag är nästan döende och har inga pengar.
ljuset gör att jag ser lite tjock ut

Örat gör mannen

har jag.... hört.

Hoppas på nya medlemmar till familjen

Haha, en administratör på en hemsida på facebook görsneade på mig idag. Jag skrev en kommentar lite slarvigt och plötsligt hade jag tydligen haft sex med min mamma. Han var tydligen påverkad, men det verkar inte som om den killen tar sin alkohol alltför bra. Hor hor hej!

Har fått en förfrågan om jag har finsk släkt..
svaret är nej, men jag förstår varför folk kanske tror det. Jag är en dalmatin

livet är sådär uppförsbackande

Snuvigaste jävla helvetesjäveln ska försöka räkna matte till han dör. Hoppas ni dör också.
nözzzzzz