Har en hybrid i garaget

HehehehehepePEpePEPep

Massageorgie


Mys.

Fått en flaska i huvudet.

Ja vet inte va som är skönast. och känna att man verkligen hjort ngt av dagen, veta att man fatiskt gort ngt av dagen eller apsex. Skillanden ä nog väldikt små iaf.
På tal om fint hår börjar jag själv typ få en aning tråkit hår. Va tycke ni läsare som avgudar mig?
ska jag:
- blondera mig igen
- sidecut
- hocky-frilla
- cha cha bloggen
- puzz ;$ <3

The other day

Hörde häromdagen när någon pratade. Kanske inte så himla oväntat när man tänker efter. Jag försökte ju liksom höra. Eller gjorde jag det? Jag kanske bara gjorde det per automatik? Som man gör när man cyklar. Bara rullade på, liksom. Fast egentligen, när man gör något per automatik så gör man det ju. Om jag ska svänga med min cykel så försöker jag ju svänga, och oftast lyckas jag. Därför försökte höra per automatik.
Vi förklarar sambandet:
Kvadranten av A + Kvadranten av B = Roten ur  C

Inytt lägg

Fasen, vad mysig kväll och natt, pöjkr och flickr! :D
Dags för kvällen. Within.

Musse Ligg, någon?


Ge han honom då,

Ni är alla onda. Vid varje chans som ges skulle ni spotta och sparka på mig. Barnen i Afrika skulle inte byta sitt liv mot mitt om bytet så skonade livet på dess familj. Om jag ändå kunde resa mig ur min grop och slå mig fri. Det måste vara bögarnas fel.
Don't you wish your boyfriend was cool like me?

Så jag saknarna,

något jag hatar: SÅNT DÄR JÄVLA FITT-CPBÖG HELVETES SATANS KUKHORS DVÄRGNEGERBLATTERÖVANUSANALSVETT PISSKISS- vitt bröd. Blir så jävla hård i magen.
Bild orelaterad. Söta tösen är min ninja <3

Allt upp

Strömmen av schampo fucking bare rinner rätt i ögonen mig. Men hulk som jag är skrattar jag elden i vitögat, bryter rätt knäskålarna, reser mig ur rullstolen och återupplivar Mein Führer för att sedan blåsa skallen av honom. Suga någon randoms tjejs snopp och sen ba pow. smock. kablang.
Win.

Kan inte se när det kommer

Är det bara jag, eller äre så att om någon inte vill, så måste han, han, han, det det? Jag tänker bara att om när deet blir västerland av pannakakan?
Aldrig har nonsen varit mer upplysande.

Fäte?

Som vanligt en 10-poängare

Fuck meh

Ett magiskt vinterland breder ut sig nedanför klippavsatsen. Tusentals mäktiga, snötäckta granar breder ut sig bortom horisonten. Fuck yeh.

Svar på alla frågor från er läsare :)

-

Välkomna

Ni som blir hitlänkade av Ensomcaroline: Döm inte min blogg efter mina smakfulla bilder. Klicka gärna runt lite bland mina djupa inlägg då jag desperat söker läsare :) <3 (a) ;) ;D :D ;$ ;@ (y) (n)

Dä ä plä

You know. The hardness within.

Asav

Jag varit fucking, jävla, olagligt busig. Min trotjänare till iPod behövde bli laddad med ny, fräsch musik.
iPods reagerar tillsammans med youtube och youtubeconverter och bildar en glad Ludvig.
Vi förklarar reaktionen:
iPod + http://www.youtube.com/ + http://www.video2mp3.net/ --> Glad orm

Idag har jag dragit slutsatsen att jag är alldeles för på. Dags att kliva av.

Rivfader

Jag vet inte hur bred musiksmak ni cirka 20 läsare har, men om ni är helt fuckt i hjärnan skulle ni ju kunna lyssna på Finntroll. Dom spelar en blandning av metal och folkmusik, ganska intressant blandning tycker jag.
Nyskapande och kreativt. Det gillar jag.

5 månader med en underbar

Idag blire nog en bra dag tror jag.
-Musik
-Matte
-Svenska
-Engelska
Ja, idag blir en bra dag.

Rätt soft dag idag.

Gödis :)

Tilltryckt

Pluggar som vanligt

Festlia grejer

Mamma tycker jag ska äta massa bra mat. Har nyss tränat och då borde jag kanske det. Jag vill ha sylt med lite flingor och mjölk. Så får det bli.

Ni vet när det suger att blogga?

Det är idag.

Bloggkrigets sista missil

Bloggkrig med Claret.webblogg.se (be
sök där för full uppdatering)

Jag måste erkänna att ditt inlägg var mycket skarpare och mer välriktat än vad jag hade vågat gissa på. Kritiserar mitt sätt att utöva mina fritidsaktiviteter, sättet jag sminkar mig och sättet jag talar. Rakt i ansiktet liksom.
Din jävla mes? Ölme bo och allt som tror du kan komma och sätta dig på mig? Den korta lilla glada tjejen som aldrig gör en fluga förnär ska plötsligt börja komma och kaxa upp sig mot eliten i hjärnvåldtäkt? Okej. Vi kör.
LÄNGD - Clara Minime Engholm är nog den kortaste för sin ålder jag vet med sina ståtliga 143 centimeter. Jag undrar om hon ens räknas som "normal" (utan att låta rasistisk) människa?
Alla år av hardcore läderincest i Ölme kanske äntligen har gett resultat och forskare från alla världens hörn kommer för att undersöka denna dvärg född av människoföräldrar.
HÄRKOMST - Clara Incestprodukt Engholm bor som sagt i Ölme, där kusiner har satt på varandra i sekler. Kort och gott.
SÄTT - Nu kommer vi till det roliga. Clara Mentalpatient Engholm har ett skratt likt inget annat. Om du hypotetiskt sett, knullar en getgris, då får du hennes skratt.
Hon är alltid glad och det är ju iochförsig trevligt, men någonstans där inne tror jag ett raseri byggs upp på alla irriterande och obetänksamma människor som finns omkring henne. Snart exploderar vår lilla sockertopp och snart går världen under. Om ni tänker efter så är året då Clara 2012 Engholm kommer komma ifrån skolan och helt plötsligt kommer möta nya jobbiga människor. Då kommer det bli för mycket och Clara Galen-Vetenskapsman Engholm kommer vända naturens lagar emot oss.

Nu örker jag inge mer. I give.

sSickeNn bBlöTt eENn

Vad vore väl en dag på facebook? Den kan ju vara långtråkig och dötrist och tråkig och... Och alldeles, alldeles seg.
Under dagens lite ljusare timmar var Tilda hos mig. Sicken liten ängel den flicken är. <3
Sedan har jag haft fullt upp med att vara allmänt äckelpöjk. Oh yes.
Ikväll hoppas jag att få till det med Albin. Det kanske lät fel, men det vore trevligt att få träffa den pöjken igen. <3

På tal om inget så vinner jag musik tävlingen med Klarajosefina och Klarabengtsson. Jag har redan producerat 2 låtar. Bägge finns på spotify.

Saknar skolan lite. Skoja. Jag saknar folket som bor där.

Leka med mina bollar

Svetten som rinner, värken i kroppen, hjärtslag som dunkar. Hårda kroppar som möter varandra i nästan som ilska. Det enda man vill är att få in den. Bollen alltså. Spelade cup idag.
Vi blev 4 av 5 lag. Jag lyckades dra på mig ett rött kort i sista matchen för att jag tog sats och hoppade in i bröstet på en man på typ 25 år. Mes.

Surprise, cockfags!

Å sen ba; Poff!

Tänk om

Tänk dig att du springer ner för en backe allt vad du orkar. Farten och lutningen får dig ur balans och du börjar rulla. Det går alldeles för fort. Backen är inte av asfalt utan av något lite mjukare material, men ändå tillräckligt hårt för att göra ont. Och så är du en apelsin.
Hur vore det, egentligen?

Jag sa: Självklart, självklart gör jag det.

- Snälla, herrn? bad hon på sina knän utanför min dörr. Kläderna var svarta och i den omgivande snön såg hon ut att lysa svart. Jag kunde se hennes ögon tåras.
Egentligen ville jag skratta. Jag ville skratta ett rått, kallt skratt som med en isande kall hand skulle gripa tag om hennes hjärta, rycka ut det och slänga det till marken. Stampa på det och låta fåglarna få sig en festmåltid.
Hon ville att jag skulle skriva henne något. Varför skulle jag?

Självklart är jag inte seriös med min text, Malinlima. Jag tycker bara om att göra lite ovanliga saker.

Eftersom jag lär förvandlas till en fjortisbloggare inomkort, kan jag ju lika gärna ge er länken till Malins blogg. Har inte träffat henne så mycket men hon verkar sjukt snäll och har en rätt rolig blogg (malinlima.blogg.se). Inte lika kul som min då. Såklart. Typ.

Men nu vet du ju, Lima. Om din blogg helt plötsligt får 2574 nya läsare så är de härifrån allihop.

Nu, efteråt inser jag hur konstigt det här inlägget är. Fuck. Aja. Så länge Lima fattar, så äre grejt.

Matilda

Jag vet hur gärna du vill ha sommar, älskling.
Sålänge ska jag lysa dina dagar och vara din vintersol.<3

Marginellt

Ska bli gött att komma härifrån. Luktar svett och sperma.

(2) tHe j00nzzon wAy PEEPepePEpEpe (2)

Sitter med cirka 13 andra grabbar hos Elias. Vi spelar våra töntiga nördspel och det är inte alls kul.

tHe j00nzzon wAy PEEPepePEpEpe

Sitter med cirka 13 andra grabbar hos Elias. Vi spelar våra töntiga nördspel och det är inte alls kul.

Sill till tös

Vilken liten godbit!
Nu måste jag ju såklart försvara mig lite:
- Jag pratade med Markus och Rasmus genom mitt headset. Inte med mig själv.
- Du sa att det var okej att jag spelade
Du är min sill <3

jag är lite busig idag

Idag är det jag, Tilda som har erövrat Ludvigs dumma dator. Egentligen är den väl inte speciellt dum, det är nog bara jag som verkligen inte kan med elektriska prylar. Men eftersom att han är nörd och sitter och spelar så måste väl jag roa mig på något sätt. Ja-aa, lite små sur är jag väl på honom. Men det tänker jag aldrig erkänna. Hihihih!
Fast jag älskar honom även fast han är den där spelnörden som sitter fastklistrad framför dator och pratar för sig "själv".


Jag älskar dig för att du är du. Du är min gos. Du är rolig, snäll och helt, jag ska inte svära, men helt jävla underbar. När jag är med dig är jag som gladast. Och hur kan jag inte vara det när du är som du är. När du är du. Den där knasiga, underbara och roliga människan som alltid får mig att skratta tills tårarna rinner.

Jag älskar dig Ludvig Jansson! <3


(Och nu måste jag bara påpeka att jag inte kan med bloggar och definitivt inte datorer, men ändå lyckades jag få ihop något. Jag fick till och med in en bild. Ibland är jag rätt duktigt ändå)


Lillja

Ett enkelt citat förklarar gårdagens kväll:
"HAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅ BIIIIBBLAN! HUR E LÄÄÄÄGEEEEET!?"

Usch i fittan

.